Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Delicija iz Kuće krčkog pršuta Žužić
Povratak na članak

Franjevci čuvaju recept za najbolji pršut koji se suši i do dvije godine

Pršut solimo i začinimo začinskim biljem koje na Krku uberemo sami. Najviše se koristi ružmarin i lovor

Komentari 1

DU
Deleted user
07:19 23.04.2024.

Kao i Vrbnička žlahtina, sa samo 2 hektara uspiju dobiti 2 milijuna litara vina, tako i ovi od 3 svinje dobije 400 pršuta.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.