Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORNATSKA TRAGEDIJA

Frane Lučić ne vjeruje u eruptivni požar

frane
Hrvoje Jelavić
27.08.2010.
u 22:25

Rekao je da ne zna kako je trava do gležnja na Kornatu usmrtila 12 ljudi, a zamalo i njega, no u teoriju o eruptivnom požaru ne vjeruje.

ZAGREB – Uoči treće godišnjice kornatske tragedije jedini preživjeli vatrogasac s Kornata Frane Lučić odlučio je prekinuti šutnju za elektroničke medije. Za HTV je rekao kako se ne želi sjećati pakla koji je prošao na Kornatu. Sve što je vidio i doživio reći će na suđenju Draženu Slavici.

Rekao je da ne zna kako je trava do gležnja na Kornatu usmrtila 12 ljudi, a zamalo i njega, no u teoriju o eruptivnom požaru ne vjeruje.

Komentara 18

AK
akil
22:48 27.08.2010.

Eee moj Frane.Ne vjeruje to ni većina hrvata,ali što im to znači,jer koga nema,nema ga,a trava na kornatima i dalje raste!

CR
croatta
23:03 27.08.2010.

mislim da tu nema neke filozofije,Frane je bio tamo i cijelo vrijeme priseban i pri svijesti,a kao iskusan vatrogasac,zna i vidio je sto se desilo,samo neka kaze istinu i da se napokon zatvori to poglavlje,a ne svako malo neke nove teorije i verzije,samo muce obitelji i najblize pokojnih.

X0
xx71_09
15:55 28.08.2010.

Postavlja se pitanje odgovornosti onog koji je u jeku sezone požara poslao onaj jedan kanader u Grčku. Da je bio u Hrvatskoj možda do svega ovog ne bi ni došlo. pozdrav vaš zmijicamala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije