Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svjetski prvaci

Francuzi pobjedu na SP-u slave i na Unijama

Foto: Mladen Milčić
15.07.2018.
u 20:57

Evo, nisam ni mogao zamisliti da ćemo naslov svjetskog prvaka proslaviti baš na ljetovanju u Hrvatskoj, rekao nam je sretni Jeanselle Christophe iz olimpijskog Chamonixa.

Na jednom od najudaljenijih hrvatskih otoka, Unijama pored Malog Lošinja, desetak Francuza iz alpskog Chamonixa proslavilo je naslov svjetskog prvaka.

U jedini otočki restoran uletjeli su s jedrilice kad su francuski nogometaši već vodili 4:1.

- Evo, nisam ni mogao zamisliti da ćemo naslov svjetskog prvaka proslaviti baš na ljetovanju u Hrvatskoj, kod protivnika u finalu. Ovo je spektakularno. I vi ste na prvenstvu bili odlični. Mi smo iz Alpa ali više volimo ovo vaše prekrasno more - rekao nam je sretni Jeanselle Christophe iz olimpijskog Chamonixa.

1/15
Ključne riječi

Komentara 1

RI
rightside
10:49 16.07.2018.

ma kakva francuska,, kaj je vama?? koliko to pravih francuza igra za njih?? sad jedino svojim bivsim robovvima francuzi mogu bit zahvalni za prvo mjesto..))) druga je stvar sramote za fifu, za suce,, cjeli svjet komentira sramotne odluke sudaca jedinoo velika fifa nema tu sta komentirat,,toliko o postenju..badave vam VAR ako sudac sam odlucuje i zna da mu nitko nista ne moze, a mozda jer je i placen da sudi tako,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije