Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razbojnička krađa

Francuz pritvoren jer je kemijskom u ruku ubo zaštitara

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
09.12.2016.
u 12:40

Francuz se sumnjiči da je s polica trgovine uzeo i u vrećicu stavio nekoliko prehrambenih proizvoda

Francuski državljanin (56) pritvoren je zbog razbojničke krađe, a istražni zatvor određen mu je zbog opasnosti od bijega. U međuvremenu Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu protiv njega je pokrenulo i istragu zbog događaja koji se zbio 5. prosinca 2016. u jednoj trgovini u Varaždinu.

Francuz se sumnjiči da je s polica trgovine uzeo i u vrećicu stavio nekoliko prehrambenih proizvoda. Prošao je pored blagajne ne plativši, a kada je došao do kombija i htio ući u njega, sustigao ga je zaštitar koji ga je pokušao spriječiti u odlasku. No Francuz ga je ubo kemijskom olovkom u ruku.

U međuvremenu kombiju je prišao i jedan zaposlenik trgovine, a Francuz je iz vozila uzeo skalpel, kojim je više puta zamahnuo prema tom djelatniku, nakon čega su i djelatnik i zaštitar uzmaknuli, a Francuz se odvezao.

>> Sudruga u piću prvo udario pepeljarom po glavi, a zatim i pucao u njega

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije