Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ozlijedili prodavačicu

Francuz i Hrvatica krali alkohol na benzinskoj u Islamu

Filip Brala/PIXSELL
12.04.2021.
u 12:25

Djelatnica u dobi od 23-godine zadobila je lake tjelesne ozljede

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjom hrvatskom državljankom i 25-godišnjim državljaninom Francuske, koje se sumnjiči za razbojničku krađu

Naime, sumnjiči ih se da su u subotu oko 21.20 sati u Islamu Latinskom vozilom došli na benzinsku postaju gdje je 27-godišnjakinja pokušala odvratiti pažnju djelatnica dok je 25-godišnjak otuđio alkoholna pića. Kada su ga djelatnice uočile ipokušale spriječiti krađu, 27-godišnjakinja ih je verbalno i fizički napala. U pomoć djelatnicama prišao je kupac dok se dvojac udaljio vozilom u nepoznatom pravcu, a djelatnice su događaj dojavile policiji.

Po zaprimljenoj dojavi, ubrzo su pronađeni te uhićeni i dovedeni u prostorije policije na kriminalističko istraživanje.

Djelatnica u dobi od 23-godine zadobila je lake tjelesne ozljede, a 25-godišnjakinja i 27-godišnjak su uz kaznenu prijavu zbog razbojničke krađepredani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Ključne riječi

Komentara 1

RE
reborn
14:34 12.04.2021.

Ma gdje ćeš alkohol krasti u Islamu! To jednostavno nije u redu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije