Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promjene
Povratak na članak

Francuski parlament izglasao stroži migracijski zakon

Europski sud za ljudska prava opetovano kritizira Francusku da drži migrantske obitelji s djecom predugo u pritvoru ili ih drži u neprimjerenim uvjetima

Komentari 15

ZI
zimerman
07:26 02.08.2018.

Za Francusku više spasa nema ,multikulturalnost je uništila tu nekada lijepu državu i zato se možemo zahvaliti političkoj ljevici koja decenijama truje Francusku. Nema velike razlike izmedju pariški i teheranski ulica. Žalosno je to što će Francuska biti medju prvimm zemljama u kojoj će totalno izumrijeti kršćanstvo i zapadna civilizacija. Poslije nje dolaze Švedska, pa onda Belgija.Njjemačka još uvijek ima malo šansi ali se što prije moraju riješiti ljevičara /antikrista.

VL
KA
KaraMarko
02:51 02.08.2018.

Malo ste zakasnili...

VL
DU
Deleted user
08:15 02.08.2018.

Od kada su Francuzi vratili Alziru neovisnist automatski su dozvolili da im se pola Alzira doseli u drzavu. Tu je vec bio pocetak kraja. Sljedili su Marokanci, Tunezani, crnci...itd. Sada je kasno a sljedeca faza je Evropski gradanski rat.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:09 02.08.2018.

zahtjeve za azil, koji god bili razlozi, treba odbacivati sve redom. oduzimati sve stvari koje imaju, prodati ih, i s tim novcem plaćati transport u zemlje za koje se utvrdi da su iz njih došli. sve su to prevaranti, nema tu starih žena ni staraca, već isključivo mladi muškarci, a mlade žene, djevojke, su ionak određene za prostituciju u europi, sve koje se nađu na tim brodovima tako završavaju.

VL
Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
09:17 02.08.2018.

Francuska si je davno zabila zadnji čavao u lijes...

VL
RK
Rodneral Križičević Rodnik
09:03 02.08.2018.

Kasno Marko u Pariz stiže.

VL
ME
Menjik
06:56 02.08.2018.

jednostavno ih pretvorite u francuze, ko i sve ostale manjine, i problem riješen.

VL
Avatar PravaHrvatina
PravaHrvatina
07:23 02.08.2018.

Francuski parlament izglasao stroži migracijski zakon prema kojemu oni balkanski koje je njihova repka rasturila u finalu SP nesmiju ući u zemlju dok ne poljube Francusku zastavu i priznaju da su zbog šoka radi poraza bili za slavlje drugog mjesta spremni.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.