Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Francuska prijeti Iranu sankcijama zbog nuklearnog programa

ahmadinedzad
AFP
10.12.2009.
u 21:50

Iran je nedavno odbilo plan koji je regulirao obogaćivanje urana. Iran je uvijek tvrdio da nuklearni program koristi isključivo za civilne programe

Francuska smatra da Iranu treba uvesti sankcije ako i dalje bude inzistirao na spornom nuklearnom programu. 
- Ako Iran i dalje bude ignorirao naše zahtjeve, mi moramo donijeti odgovarajuće mjere, istaknuo je Gerard Araud, francuski veleposlanik u Ujedinjenim narodima.  Iran je nedavno odbilo plan šest nacija koji je  regulirao obogaćivanje urana. Iran je uvijek tvrdio da nuklearni program koristi isključivo za civilne programe.

Ključne riječi

Komentara 181

OB
-obrisani-
14:10 11.12.2009.

Kristina, što misliš zašto je Olujni stavio dame po navodnike? Zar još misli da sam ja muško?

OB
-obrisani-
11:57 11.12.2009.

trunchbull i CCCP je tvrdio da je savrsenstvo od ljudskih prava, to je tvrdio i Hitler, pa tvrdi i Nedzad! Da to nije tako gledamo u direktnim prenosima sa teheranskih ulica! Gdje se jos danas ubija demonstrante u svijetu osim u Iranu?

OB
-obrisani-
11:51 11.12.2009.

trunchbull iran je toliko racionalna drzava da je financirao i logisticki organizirao atentat na Papu! Zapovjed je izdao ajatolah Khomeini!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije