Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Racije u zoru

Francuska policija u Toulouseu i Nantesu uhitila 20-ak islamista

toulouse (1)
AFP/Pixsell
30.03.2012.
u 07:43

Izvori bliski istrazi u slučaju Merah izjavili su da uhićenja nisu povezana s tim slučajem

Francuska policija uhitila je u jutrošnjim racijama 20-ak sumnjivih islamista, pišu francuski mediji. Navodi se da je u racijama koje su provedene u zoru najviše uhićenih u Toulouseu u kojem je djelovao i Muhammed Merah koji je u tri odvojena napada ubio sedam ljudi.

Osim u Toulouseu, uhićeni su i islamisti u Nantesu.

Izvori bliski istrazi u slučaju Merah izjavili su da uhićenja nisu povezana s tim slučajem. Ubojica Muhammed Merah, čije je tijelo Alžir odbio primiti, jučer je pokopan u Toulouseu.

Komentara 11

RO
RobyRoby
09:09 30.03.2012.

odmah osudit, u zatvor, a onda izbacit iz Francuske

ZV
zvrckast
09:59 30.03.2012.

ovo je super. svi bi trebali loviti radikalce iz drugih država ili drugih nacija u toj matičnoj zemlji. pitam se, koliko bi radikalnih četnika bilo uhapšeno u Hrvatskoj? 3% stanovništva?

DZ
dzukaficuka
08:22 30.03.2012.

A onoga iz Elizejske palace nisu on je veci Bandit od ovih Islamista

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije