Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogodovala tajkunu?
Povratak na članak

Francuska policija pretražila pariški stan šefice MMF-a

Francuska policija pretražila je pariški stan šefice MMF-a Christine Lagarde u sklopu istrage o njezinoj ulozi u dodjeljivanju odštete biznismenu Bernardu Tapie 2008. godine.

Komentari 7

K1
k1milica
16:58 20.03.2013.

nije li ured mmf u istom hodniku kao i našeg guBernera.. u zgradi hnb.....pa stvarno smo ili nemoćni ili glupi...

VL
TO
Toni50
17:09 20.03.2013.

Hrabra i poštena Francuska policija pretražila pariški stan šefice MMF-a i našla slona !

VL
CI
cicibela
17:15 20.03.2013.

Kad svjettskim parazitima ponestane mutne lovine, onda idu u otvorenu pljačku građanskih depozita u bankama kao sada na Cipru. Ova spodoba je najprije predložila ciparskom premijeru pljačku građana u iznosu od 30%-40%, pa se onda njegovim cjenjkanjem spustila na 10%.. Njemački der Spiegel jučer jasno upozorava da ni jedna štednja u Europi više nije sigurna. Izgleda, da se u pozadini valja neki tsunami koji će ove globalističke kriminalce izbaciti iz sedla.

VL
CA
carpediem
17:23 20.03.2013.

Mi smo za njih sitna riba i sve je dobro dok konzumiramo, radimo placamo porez i zaduzivamo se u bankama kad obolimo i nismo za rad oda nas zele samo sa tabletama otrovat da im nismo na teretu. Jer nas rad je njihovo bogastvo

VL
M3
Miške 3
17:58 20.03.2013.

Možete li zamisliti da policija pretraži stan Rohatynskog, Todorića, Prke, Lukovića ili Linica ? Nikad.

VL
CI
cicibela
18:07 20.03.2013.

I njen dojučerašnji kolega, francuski ministar za proračun Jerome Cahuzac jučer je dao ostavku nakon što je protiv njega pokrenuta istraga zbog navodne utaje poreza i računa u švicarskim bankama. To je ta "elitna" ekipa koja građanima Europe nameće štednju do kosti, pljačka njihove bankovne račune, i ukida im radna i socijalna prava.

VL
OB
-obrisani-
18:47 20.03.2013.

Gledajte dobro sliku !! Ako nemate prepoznatljivu nosinu kao Christine Lagarde, nemoguće je da postanete direktor MMF-a WB ili slične institucije .Nosina vam je ulazna karta na tu poziciju,

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.