Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"obiteljski biznis

Francuska: Obiteljska banda iz RH "pala" zbog krađe skupog nakita

police, policija, crime scene
Arhiv VL/Reuters
02.02.2011.
u 11:40

Glava obitelji, 49-godišnji Hrvat, navodno je uspio pobjeći u domovinu te je za njim raspisana međunarodna tjeralica.

Devet hrvatskih državljana "palo" je u francuskoj pokrajini Alsace u akciji tamošnje policije zbog sumnje da su se organizirali u bandu koja je mjesecima pustošila domove u potrazi za skupocjenim nakitom. Riječ je o članovima iste obitelji u dobi od 17 do 43 godine kod kojih je pronađeno pet stotina komada nakita i 100 tisuća eura gotovine, objavio je Le Figaro.

Glava bande, 49-godišnji Hrvat, navodno je uspio pobjeći u domovinu te je za njim raspisana međunarodna tjeralica.

Operirali su i po francuskom Vaucluseu te u okolici Kölna u Njemačkoj, a policija im je zaplijenila i šest luksuznih automobila.

Ključne riječi

Komentara 52

OB
-obrisani-
13:46 02.02.2011.

Uvažena EU brača Britanci bi vjerovatno brzo dopunili da nije riječ o hrvatskoj obiteljskoj kriminalnoj bandi nego je riječ o hrvatskoj obitelji koja potiče iz balkanskog zavičaja korupcije i banditizma..

DU
Deleted user
13:48 02.02.2011.

Cuj sad odjednom ima veze kad interpol objavi tjeralicu.

AC
acmilano
13:45 02.02.2011.

Je,je,sad se vadimo na onu : Pa to su Romi,a ne Hrvati... Znaci li to,da su i Barisic,Kalmeta,Bebic,Kosorova,Polancec,Vidosevic i svi sa vojnim stanovima takodjer Romi... Posteni narod Hrvati,nema sto...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije