Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon mjeseci rasprava
Povratak na članak

Francuska izglasala zakon koji treba suzbijati radikalni islamizam: Tužbe najavljuju i desnica i ljevica

Macron je taj novi zakon najavio u listopadu i obećao je suzbijati islamistički separatizam nakon niza napada u kojima je od 2015. ubijeno više 265 ljudi

Komentari 2

PC
Pacta_Conventa
01:49 24.07.2021.

Francuzi su bitku izgubili , a unaprijed su porazeni ne samo zbog nataliteta i novog useljavanja , nego i zbog vlastitog odricanja od krscanske proslosti , u pocetku ceudlimani biti prirodni saveznici socijalistim , zelenima i liberalima , dok ih ne progutaju

VL
ZI
zimerman
05:30 24.07.2021.

Očigledno je da taj zakon nije dovoljno jak čim ga desnica nije prihvatila ,izgleda da su skuzili da imaju problem i to je jadan mali korak naprijed .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.