Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oblik zahvale
Povratak na članak

Francuska pripremila posebnu nagradu migrantima koji se izlažu rizicima korone

"Strani su radnici dali svoje vrijeme i krenuli u akciju za sve nas tijekom krize", rekla je izaslanica za državljanstvo

Komentari 11

FR
franjo2
17:31 23.12.2020.

Francuzi još nisu došli do pameti. Da znaju Francuzi šta oh čeka za dvadesetak godina kad budu manjina u vlastitoj državi.

VL
DU
Deleted user
17:37 23.12.2020.

perverzno....

VL
Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
18:03 23.12.2020.

bolesno

VL
DU
Deleted user
18:29 23.12.2020.

Ljevičarsko liberalna bratija na vlasti aktivno rade na razaranju Fr. društva kao i na fizičkom uništenju samog Fr. naroda , rase , etnosa , kulture , civilizacije itd itd ...nema fašista većih od njih

VL
PE
penelopeaqq22qq
20:40 23.12.2020.

Bolesne nacisticke podvaljivacine, dijele drzavljanstva islamskim migrantima da ih mogu zaposliti u pociji i vojsci da ratuju protiv Francuskoga naroda u svojoj kuci i na svojoj zemlji. Nama ovdje u Svicarskoj drzava nista nije dala za vrijeme ove krize, ni Svicarciam ni nama, nego je pozvala narod bude slozan i dade najbolje od sebe svome bliznjemu u ovoj krizi, i kolektivnom dobro drzave i naroda. Ne da drzava nama dade, nego da mi dademo drzavi i narodu. Sto je jedino ispravno. I mi to radimo sa srcem, i moralnom obavezom prema drzavi i narodu, a ne za novce i za Putovnice. Fujj, po tome se vidi tko im sjedi na celu te raspale i bankrotirane drzave u EU-ropskoj zlocinackoj nacistickoj klaonici. Kakve im gazde u Briselu i Berlinu, takva i drzava i gangsteri na vlasti!!!

VL
Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
19:06 23.12.2020.

nikad dosta raketnih inzinjera

VL
Avatar Belski
Belski
10:43 24.12.2020.

Nima tu pomoći.

VL
DO
domolub
22:57 23.12.2020.

franki bijed i tuga

VL
SI
sisavac
08:08 24.12.2020.

onaj koji je radio u školi nije shvatio da naturalizacijom i davanjem državljanstva drugima se mijenja i njegova zemlja, mijenjaju se i odnosi, pravila. problem europe je da je dizanjem pravila, tj. prava za manjine, migrante, u nepovoljan položaj dovela domaće. biti domaći, većinski, ne znači ništa, o ničemu ne odlučuješ. još je veći problem da e veći dio političara tu našao svoju nišu, i na tome dobivaju izbore, glasove, unatoč sve manjoj izlaznosti, što govori o nečem jako opasnom. šutljiva većina ima jednu grdu navadu, da kad zagrmi, pomete sve pred sobom, kroz revoluciju pročisti društvo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.