Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokrenuta istraga

Francovci majkama oteli pa prodali 849 beba

Bebe
Arhiva VL
18.06.2011.
u 19:42

Navodno su prodavane drugim obiteljima radi zarade. Riječ je o slučajevima iz vremena Španjolskoga građanskog rata

Španjolski istražitelji pokrenuli su istragu o 849 slučajeva prodaje novorođenčadi otetim njihovim majkama. Navodno su prodavane drugim obiteljima radi  zarade.

Riječ je o slučajevima iz vremena Španjolskoga građanskog rata, priopćio je državni tužitelj Candido Conde Pumpido.

Ključne riječi

Komentara 9

TO
Toni50
20:16 18.06.2011.

Siromašne mlade majke prodale 849 beba dijelomično i radi zarade, sramotni naziv Gay novinara za mlade žene \"monstrumi\" . ( dok za generale ispisuju nazive heroji branitelji iako su osuđeni kao monstrumi zbog ratnih zločina!) koje nemogu odgajati svoju djecuu djecu te prodajom usreče bogatije građani koji su u nesretnom položaju da nemogu nemaju vlastite dijece.

IR
irani
20:32 18.06.2011.

Ocajno primitivan naslov, zatim nizanje za sada nedokazanih optuzbi... Cemu to? Nije li se moglo napisati : \"Istrazuje se navodna prodaja beba radi zarade\" To su bila druga vremena u kojima su se mnoge stvari gledale drugacije. Mozda je istinaina ovo o prodaji, mozda i nije. Cekajmo rezultate istrage. Jos dosta kasnije u Irskoj su se djevojke koje su ostale u drugom stanju zatvarale u posebne ustanove, manje-vise zatvore; a nakon rodjenja bebe su bile oduzete i prodane dobrim katolickim parovima. Mozda se pokaze kako je i u Spanjolskoj bilo nesto slicno, tko zna?

SI
sinaj
20:12 18.06.2011.

Koliko su ovi mediji licemjerni to je upravo prestrašno. Veća danima se po svim medijima hvali gay pride kao poželjno i prihvatljivo društveno ponašanje, Crkva se sotonizira samo zato što misli drugačije, odjedanput iskrsne neki svećenik koji je, naravno NAVODNO, imao spolne odnose sa šesnaestogodišnjakinjama pa onda heteroseksualne majke monstrumi prodaju svoju djecu. Zašto nitko ženu koja je svoje dijete prodala Eltonu Johnu nije nazvao monstrumom? Ta vijest je objavljena kao da je plaćanje surogat majki da ti rodi dijete najnormalnija stvar. Koja je razlika između te žene i ovih žena koje su prodale svoju djecu? Zašto su one monstrumi, a Elton i njegova kupoprodaja djeteta društveno prihvatljivo ponašanje?! Soroševci doći će i vama kraj!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije