Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROZONA
Povratak na članak

Njemački i francuski guverner traže europsko ministarstvo financija

"Iako je monetarna politika učinila puno za gospodarstvo eurozone, ne može stvoriti održiv ekonomski rast"

Komentari 6

VU
vulica
14:56 08.02.2016.

Njemački i Francuski guverneri predstavljaju Njemačku i Francusku.Poljaci,Česi Slovaci, Mađari imaju svoje guvernere i svoje vlade.Englezi su protiv produbljivanja integracija.Nekolicina europskih kriminalaca silom nameću svoja rješenja milionima Suverene države nemaju alternativu. Neonacistima već jednom treba reći dosta.

VL
Avatar Slavonija87
Slavonija87
16:36 09.02.2016.

Na ovaj potez Italija neće nikad pristati, uvođenjem Eura su im uništili ekonomiju a sad bi još i više stisnuli njih i ostale. Njemačka je dovoljno profitirala ukidanjem carina i zajedničkom valutom a sad bi i ovo. Nije eurozona njihova kolonija.

VL
Avatar superhik74
superhik74
18:10 08.02.2016.

Recite to Grcima koje ste upravo vas dvojica opljackali kako bi spasili prezaduzene Njemacke I Francuske banke na teret Grckih gradjana dok ste blebetali o "Europi". Dosta je bilo kradje od strane Njemcke I Francuske .

VL
PE
peugeot
16:03 15.02.2016.

@vulica - Slazem se s Vama, ali na zalost tvrdokorna je cinjenica da svaka drzava koja udje u sastav EU gubi svoj SUVERENITET. A to : Poljska, Ceska, Slovacka, Madjarska, to su "sega-zemlje" koje su izmedju sebe napravile nekakav "mali Varsavski Pakt" po ugledu na stvarni "Varsavski Pakt" kojem su decenijama pripadale pod rukovodstvom URSS (tad su nam Madjari krali pasose i lijepili na njih svoje fotografije da bi se uz pomoc SFRJ pasosa najzad docepali slobode i Zapada). SFRJ je za doticne zemlje bila - raj i nedostizni san.

VL
PE
peugeot
16:11 15.02.2016.

Moj @superhik 74, Njemacka i Francuska su i osnovale EU da bi se obogatile na racun siromasnih zemalja. Meni je jako zao Grka koje su prevarile njihove prijasnje vlade (Karamanlis, Papandreu) uzimajuci ogroman mito i prazneci njemacko-francuske vojne lagere kupovinom tehnoloski zastarjelih "igracaka" da bi ovi na to mjesto stavili najnovije proizvode "ganc" tehnologije. Sad se, a nakon toliko vremena, neko sjetio da pomogne Grckoj oko nadzora njene strahovito velike i razudjene morske obale dok joj je u istorijskom pogledu "veliki prijatelj" (Turska) nemilice slala migrante da zatrpaju Evropu (turska osveta : nece nas Turke u EU, e evo vam migranata pa se zabavite o sebi.

VL
PE
peugeot
16:34 15.02.2016.

@slavonija87 - Velika riba (Njemacka, Francuska) guta malu : Italija. Italijani nisu nikad trebali uci u "eurozonu" i stampati euro. Euro je samo za jako mocne drzave u okviru EU sto nikako nije slucaj Italije. Ali, Italijani pozurili da se "isprse" po onoj : "vidila zaba da se konji potkivaju, pa i ona krenula da to ucini". Bilo kako bilo, Hrvatska NIKAD ne treba uci u "eurozonu" ! Tu bi joj bio - KRAJ.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.