Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AGROKOR

Franck preko Trgovačkog suda traži ispravak nagodbe u Agrokoru

Agrokor
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/2
01.06.2018.
u 15:29

Franck predlaže Sudu da naloži Izvanrednom povjereniku da ispravi sve nedostatke, sukladno članku 109. Zakona o parničnom postupku te da pribavi mišljenje Ministarstva financija i Porezne uprave

Franck je u petak putem odvjetnika podnio podnesak Trgovačkom sudu kojim se očituju na Nacrt nagodbe u postupku izvanredne uprave u Agrokoru, javlja N1 koji doznaje kako u Francku smatraju da Nagodba sadrži nezakonita i štetna rješenja te da bi usvajanje i potvrda takvog teksta Nagodbe prouzročila nesagledive i dugoročne štetne posljedice na veliku većinu vjerovnika.

Isto tako štetno bi djelovalo na Državni proračun te na stabilnost financijskog i gospodarskog sustava, smatraju iz Francka, dodaje N1. 

Franck predlaže Sudu da naloži Izvanrednom povjereniku da ispravi sve nedostatke, sukladno članku 109. Zakona o parničnom postupku te da pribavi mišljenje Ministarstva financija i Porezne uprave.

Izvanredna uprava u četvrtak je objavila da je nagodba postignuta i da imaju potrebnu dvotrećinsku potporu vjerovnika.

 

 

Komentara 16

Avatar babas
babas
16:53 01.06.2018.

Plenković je Franck ispreskakao,treba ga uništiti kako bi ga jeftino preuzeo Tedeski. Naime,famozni Šavorić koji je pisao Lex Agrokor na Plenkijev zahtjev,je blizak prijatelj sa Emilom Tedeskijem koji je zainteresiran za Franck.

RO
robertbruckner
17:06 01.06.2018.

Frank vratiti vlasniku nijemcu "Heinrich Franck Söhne" , kaj dela ova iz DDR Merkel kaj je to jos ne naredila Plenkiju, jer su to komunjare/fasisti/partizani oduzeli nijemcu, ili neka sad izvole platit 1 milijardu eura za tu pljacku, ili mozemoo svabama ponudit kompljetnu komunisticku bagru cijeli SDP kaki odstetu za tu njemacku tvornicu.

RO
robertbruckner
16:51 01.06.2018.

Nek najprije crvena gamad komunjara/fasista/terorista/partizana vrati Frank vlasniku nijemcu "Heinrich Franck Söhne" fasisti partizani oduzeli to nijemcu goni srvenu stoku preko dunava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije