Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
umro u 114. godini
Povratak na članak

Španjolsko selo oplakuje 'najstarijeg čovjeka na svijetu', evo što je sve proživio

Na svoj 113. rođendan, Núñez Olivera bio je fotografiran uz tortu: "bio je umoran, no malčice je i reagirao", ustvrdio je načelnik.

Komentari 2

DU
Deleted user
08:43 31.01.2018.

Tja, kaj se more. Taj Nunjez Olivera Francek vjerojatno nikada nije bio ovršen na hrvatski način, niti je bio ovrhovoditelj na hrvatski način. To mu je sačuvalo živce i duševni mir te podarilo dugovječnost, za razliku od ovdašnjega "kralja ovrha"" kojega je ovrhovoditeljska "djelatnost" jednostavno pojela prije vremena. Sada kad je sve gotovo, pokoj vječni i jednomu i drugomu. Počivali u miru!

VL
Avatar Yugoslavia.Is.Back.In.Town
Yugoslavia.Is.Back.In.Town
12:23 31.01.2018.

Djedica demokraciju nije preživio.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.