Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO AKO KONVERZIJE NE BUDE?
Povratak na članak

Franak anketira stranke o kreditima, kamatama, bankama...

Sve je i dalje nezakonito i tu nitko ništa ne može, poručuje Goran Aleksić iz Udruge Franak

Komentari 21

Avatar Alan Ford
Alan Ford
13:50 28.10.2015.

Ispravite me ako griješim: Trgovački sud, Visoki trgovački sud i Vrhovni sud RH su utvrdili da su banke nedvojbeno pokrale dužnike. Do sada ni jedna banka nije vratila ni jednu kunu po toj presudi. U HR je izdano cca 60.00000 kredita u CHF. U BIH je bilo cca 10.000 kredita, a 21 korisnik kredita je izvršio samoubojstvo. Hejteri, jadni ste!!!

VL
Avatar germanikus
germanikus
16:38 28.10.2015.

Još se nije oglasio ,,mikrogrizzly,, sa svojim bla bla bla imbecilnim komentarom!Malo sam zabrinut ..da mu nije nešto s mozgom!?

VL
Avatar deziderij
deziderij
07:42 29.10.2015.

I ova , nazovi afera, svršit će se po onoj staroj : "Zdrmala se gora okotio se miš" Neće ništa biti ni od "čvrstog" stava ministra Lajavca jer nema smisla stalno zavaravati svekoliku javnost kako smo mi nezavisna država. Pa i vrapcima na grani već je jasno da komande stižu od trule EU ili EK a banke su njihove. Pa nisu toliko ludi da štite tuđe, odnosno naše, interese

VL
Avatar germanikus
germanikus
16:36 28.10.2015.

Ako Ustavni sud poništi ili suspendira taj zakon onda će to biti dokaz da su korumpirani pa stoga smatram da bi građani pravdu trebali uzeti u svoje ruke!Decidirano već sad tvrdim da će zakon biti ukinut jer su sudci Ustavnog suda korumpirani!

VL
DU
Deleted user
13:20 28.10.2015.

Dosta vas je vise!!! Do kada cemo mi placati vasu gramzljivost?

VL
DJ
djurex
13:33 28.10.2015.

Opet ista prica.. Dug ne postoji po vise od 20 presuda suda RH. Ugovori su protuustavni i proglaseni su nistavnima od strane suda RH. Znaci dug ne postoji ! Zasto su se Milanovic i Karamarko tako lako i brzo dogovorilirili da plate 8 milijardi kuna duga koji ne postoji razmislite sami. Zasto vlada krsi sudske presude a samim time i ustav RH ? Konverzija je cista pljacka građana i drzave RH. Pokusavaju nam ukrasti 8 milijardi kuna i nitko nista ne govori osim živog zida.

VL
OS
osica
15:10 28.10.2015.

jeste li nas pitali kad ste potpisivali ugovore o šficarcima a bili ste kreditno nesposobni za Eure. ? Niste, Zakon je donesen i i kako bude biti će. No, sada pred izbore nije jedna ozbiljna stranka se ne bi trebala izjašnjavati po vašim pitanjima, Koji ste vi faktor uopće. ja osobno podržavam konverziju i pomoć za prvi krov nad glavom. Jahte, vikendice, skupe džipove, ne. Kome ja mogu postaviti pitanje, zašto ne umanjite moj kredit u EUR-ima, koji je malo porastao nakon ovog vašeg zakona. ? jel vas tangira moje povećanje kredita, ne. Ni mene vaš.

VL
MX
MXLCLGTG
13:43 28.10.2015.

Zakon bi trebalo postivati kad odluci ustavni sud posto je neko zatrazio misljenje ustavnog suda i Niko nema pravo da dovodi ogranicava ili uvjetuje nesto dok ustavni sud ne kaze svoje,ovi iz udruge su presli sve mjere.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.