Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Fra Marin Karačić na Progledaj srcem 2015.

Laudato
Foto: Laudato TV
PR
Autor
PR članak
18.11.2015.
u 19:48

Kantautor duhovne glazbe, fra Marin Karačić, član je Hercegovačke franjevačke provincije Uznesenja Blažene Djevice Marije i župni vikar na Humcu u Bosni i Hercegovini.

Laudato televizija predstavlja izvođače koji će nastupiti na koncertu popularne duhovne glazbe „Progledaj srcem“ 26. studenog 2015. u Domu sportova u Zagrebu. Jedan od njih ja i fra Marin Karačić, a njegov poziv na koncert pogledajte u najavnom videu.

https://www.youtube.com/watch?v=jo7zW-w74yc 

Kantautor duhovne glazbe, fra Marin Karačić, član je Hercegovačke franjevačke provincije Uznesenja Blažene Djevice Marije i župni vikar na Humcu u Bosni i Hercegovini. Prošle je godine u nakladi Laudata objavio svoj prvi samostalni kantautorski album pod nazivom „U Tvojim rukama“.

„Na CD-u je 18 autorskih pjesama, a tema su većinom moje molitve, razgovori, pa i 'prepirke' s Bogom, te razne situacije koje su me pratile na mom životnom putu i pozivu“, otkriva fra Marin. Istaknuo je kako pjesme piše još od srednje škole, a sve je započelo dok je bio član Franjevačke mladeži FRAME. 

„To je način na koji najbolje mogu izraziti svoje misli i molitve. Zbog možda malo modernijeg izričaja i malo drugačijeg pristupa tekstu i melodiji, pa i zbog tema o kojima se pjeva možda će CD više privući mlađu publiku, ali CD je raznolik te će nadam se svatko moći pronaći barem pjesmu za sebe“, govori fra Marin.

Ulaznice za koncert „Progledaj srcem“ na kojem će nastupiti i fra Marin Karačić po cijeni od 40 kuna (parter) i 50 kuna (tribine) možete nabaviti na sljedećim prodajnim mjestima: Laudato galerije – Importanne Galleria, Iblerov trg webshop: galerije.laudato.hr, Verbum – Kaptol 29 i Teslina 11; Croatia Records – Bogovićeva 5.

Prihodom od prodaje ulaznica pomoći će se projekt pokretanja Laudato obiteljske televizije koja s emitiranjem kreće na Božić ove godine.

Komentara 1

TM
trade_mark
12:00 19.11.2015.

velečasni koji pjeva "ti si mene prvi ljubio" je baš simpatična slika hrvatskog antigejevskog klera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?