Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zlostavljanja iz 1982.?
Povratak na članak

Marko Grubišić iz udruge političkih zatvorenika optužuje Antu Barišića

Zlostavljanje? 
Marko Grubišić iz udruge političkih zatvorenika optužuje Barišića

Komentari 3

DU
Deleted user
07:51 08.07.2015.

Na žalost, taj Barišić nije izolirani slučaj. Takvih bivših udbaša i udbaških suradnika te općenito partijskih "kadrova" ima po institucijama hrvatske države koliko hoćeš. I onda ti provedi lustraciju ako možeš. Umjesto nas počeli su ju provoditi Nijemci procesuiranjem Perkovića i Mustača, ali po svemu sudeći morrat će nastaviti i dalje jer mi sami očito nismo kadri iskorijeniti to zlo.

VL
Avatar AG
AG
00:53 08.07.2015.

Naebaće udbaš Barišić.

VL
FU
fusgenger
20:49 12.06.2017.

Marko Grubišić ne optužuje Barišića što je bio udbaš, ovaj to nikad nije niti negirao, nego da bi obranio udbaša Karamarka od optužbi Josipa Manolića. Karamako je svojevremeno bio najpovjerljiviji čovjek Manolića, Mesića i drugih udbaša do 1990!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.