Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u srcu od injekcija

Fotografijom svoje novorođene djevojčice majka upozorila na teškoće kroz koje je prošla

beba
Foto: Facebook
11.10.2015.
u 12:08

Bebu je fotografirala njezina majka Angela, a cilj joj je bio upozoriti na emocionalne i fizičke muke kroz koje prolaze žene koje se podvrgavaju umjetnoj oplodnji

Fotografija novorođene djevojčice koja spava u srcu oblikovanom od injekcija u vrlo kratkom roku postala je hit na Facebooku. Fotografirala ju je njezina majka Angela, a cilj joj je bio upozoriti na emocionalne i fizičke muke kroz koje prolaze žene koje se podvrgavaju umjetnoj oplodnji. U znak zahvalnosti fotografiju je poslala Institutu Sher u kojem je godinu i pol prolazila kroz više ciklusa umjetne oplodnje. Institut je fotografiju stavio na Facebook i napisao da je riječ o istinskoj ljubavi koja je poduzela sve da ova prekrasna djevojčica dođe na svijet. Angelina liječnica Molina Dayal kazala je da su injekcije i prazne ampule lijekova koje je majka iskoristila za oblikovanje srca samo dio onoga što je ona doista primila tijekom tretmana.

Angela je istaknula da su sve te injekcije ništa u usporedbi s emocionalnim usponima i padovima kroz koje je prolazila dok njezina djevojčica nije začeta. U kratko vrijeme ova je fotografija podijeljena više tisuća puta, a to su većinom činili roditelji koji imaju djecu začetu umjetnom oplodnjom.

>> Zašto Hrvatice 'po bebe' idu u inozemstvo

Komentara 3

MI
mica1111
13:04 11.10.2015.

....a dragi Bože,umjesto da je sretna da je napoon postala biološka majka,ona nas opterećuje kroz što je prošla...pa što,kao da mi "obične" maje nismo isto,samo to ne stavljamo svima na nos... ...zašto sada baebu pokazivati u tom svjetlu...ova majka imaa i drugih problema....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije