Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČNO

Fotografija zapanjila Hrvate na društvenim mrežama: Oklada, fetiš ili nešto treće?

Čitatelj
11.01.2021.
u 13:59

"Njuška niske cijene", našalio se jedan od komentatora

Društvenim mrežama širi se neobična fotografija snimljena u Konzumu na Radničkoj cesti u Zagrebu. Naime, na fotografiji se može vidjeti mladić na uzici koji puže, dok uzicu drži mlađa djevojka.

Fotografiju je podijelila i šaljiva Facebook stranica "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca", a nije dugo trebalo da izazove mnoštvo komentara. Neki smatraju da se radi o okladi, drugi o fetišu, treći imaju malo šaljivije objašnjenje.

"I onda kažu da cjepivo nema značajnih nuspojava...", "Njuška niske cijene", " Ova korona mora proći što prije jer bit će ovoga sve više" i "Koja je ovo pasmina", samo su neki od više stotina komentara na toj stranici.

Foto: Čitatelj

 

Komentara 4

DU
Deleted user
14:23 11.01.2021.

gdje su borkinje za ravnopravnost spolova?

SJ
Sve je uzalud
14:21 11.01.2021.

...rugaju se.........samo to nikoga ne dira........

RA
ranub1
17:59 11.01.2021.

Ne shvaćamo svi taj progresivni performans, kako ono kažu naši naprednjaci: intrigantno preispitivanje odnosa uzice i Konzuma u današnjoj proturječnoj svakodnevici? Mi krkani vidimo samo dvoje budaletina...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije