Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav jača od rata
Povratak na članak

Fotografija izraelskog i palestinskog dječaka vraća nadu u okončanje sukoba

Stisak ruke dvojice dječaka na prosvjedu u New Yorku na trenutak je u ovim teškim trenucima vratio nadu

Komentari 6

MI
Milivoje
23:12 21.07.2014.

polovina od 500 zrtve cionista israela su dijeca, koja su ginula u svojim domovima ili ulicama bjezajuci od bombardiranja, a veli broj preostalih su zrtve koje nisu htjeli ili mogli da slobodno se osjecaju po bolnicama ili pored un domova, toliko o ovom masakru

VL
BO
bojnik
22:58 21.07.2014.

Ma 'ko ih to bre zavadi? Krive politike?

VL
MI
Mirnadob
20:56 21.07.2014.

Ljubav bi trebala bit jaca mrznje,to bi Izraelci trebali znat,jer oni misle jos uvijek da su bozji narod,ali nema vise JHWH da ih izbavi iz Egipatskog robstva.

VL
Avatar oris2
oris2
22:44 21.07.2014.

Nema primirja!Nek si pojedu kaj su si skuhali

VL
CC
Canon_Canon
22:00 21.07.2014.

........ovim putem bi se zelio ispricati u ime moje drzave izrael i njene vlade svim novinarima, i komentatorima koji prizivaju hitlera, plinske komore i unistenje drzave Izrael jer moja Vlada i moja zemlja je samo odlucila zastititi zivote svojih gradjana i njihovu imovinu molim da prihvatite moje isprike i jer ovdje iza svakog zbuna vreba jedan naoruzani hamasov terorista da upuca, djete zenu ili bilo sto drugo i tako dobije Alahovu privrzenost Vi sad setate vaseg pesica, ili uzivate u casi crnog vina kasnije cete otici do foruma iskaliti par bijesnih rijeci na zidove i izrael, bez da znate o cemu pricate ali eto politicki ste korektni i osjecacete se da imate pravo Ja se ispricavam i radi Toga da je moja Vlada pozvala stanovnike Gaze da se evakuiraju i tako sacuvaju zivote, nazalost ja takvu obavijest nisam dobio u Tel Avivu prije no sto su Hamasovci ispucali prve rakete Ispricavam vam se da nije vise zidova poginulo kako ste se vi ocito nadali. Ispricavam se u ime moje vlade koja stiti moj zivot i zivot moje obitelje cineci sve moguce napore ne stedeci ni novce ni zivote vojnika da bi zastitila nas svoje gradjane jos zalije mi je da smo izgradili "zeljeznu Kupolu" i tako smanjili broj civilni i matrijalnih steta, zbog Toga vam se osobito ispricavam, Neznam kako da izrazim zaljenje jer moja Vlada gradi bunkerska sklonista a hamas kopa tunele za sverc oruzja.................

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.