Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STARA ŠKOLA

Fotografija iz susjedstva postala hit: Pogledajte što je ovaj čovjek učinio za policajku

Beograd
Pixabay
09.10.2020.
u 11:21

Jedna je policajka stajala na kiši i usmjeravala promet kada joj je prišao stariji gospodin i stavio kišobran iznad glave kako ne bi više kisnula

Hit na internetu postala je jedna fotografija iz Beograda gdje je jedan stariji gospodin pokazao kako se ponašaju pravi kavaliri.

Fotografija je snimljena u srijedu kada je, kao i u Hrvatskoj, kiša padala tijekom cijelog dana.

Jedna je policajka stajala na kiši i usmjeravala promet kada joj je prišao stariji gospodin i stavio kišobran iznad glave kako ne bi više kisnula.

Fotografiju je na Twitteru objavio korisnik Đorđe Đoković, a ona je odmah postala viralna.

'Stara škola', 'Gospodin', 'Dobar čovjek', samo su neki od brojnih komentara.

Ključne riječi

Komentara 6

IM
Inmerps mod aZ
11:37 09.10.2020.

Dvib - dnevne vijesti iz Bugarske

KO
Komentar
11:36 09.10.2020.

Nisam ni sumnjao da ce bit u Srbiji..pa nemamo mi vise susjeda..nego pravilnije je napisati Komsija.

ZA
zagabria5
13:20 09.10.2020.

To je jedna druga Srbija koja je ugušena i utopljena ostrašćenim velikosrpskim pregaocima koji vladaju od osamdesetih do danas. Srbija iz vremena serije Grlom u jagode, Mije Aleksića, Čkalje, Milene Dravić i niza drugih vrhunskih glumaca i pjevača. Iz meni nepoznatog razloga takvi uvijek bivaju nadglasani od velikosrba, koji sve do danas uspijevaju biti glavna strana u Srbiji. Neshvatljivo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije