Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA U ISTRI

VIDEO Vozačica izgubila nadzor nad vozilom i udarila u stup, na mjestu je poginula

Galižana: Vozačica izgubila kontrolu nad vozilom, udarila u betonski stup i poginula
Foto: Sasa Miljevic / PIXSELL
1/9
21.12.2023.
u 10:32

Tragična prometna nesreća koja se dogodila u četvrtak ujutro na cesti između Fažane i Galižane odnijela je jedan život

Jedna je osoba smrtno stradala u teškoj prometnoj nesreći koja se u četvrtak ujutro nešto prije 7 sati dogodila na cesti između Fažane i Galižane, pokraj Pule, izvijestila je istarska policija.

Prema zasad dostupnim informacijama, do nesreće je došlo u 6.50 sati na cesti između Galižane i Fažane, kada je vozačica golfa iz još neutvrđenih razloga, a najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine, sletjela s vozilom s ceste te je na mjestu poginula.

Neslužbeno se doznaje kako je vozačica bila sama u vozilu. Očevid koji obavljaju djelatnici prometne policije u tijeku je, a cesta je do daljnjega zatvorena za promet. 

VIDEO Izgubio kontrolu nad automobilom i zabio se u ogradu kod NK Hrvatski dragovoljac

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije