Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆEN JE

FOTO Velika zapljena splitske policije: U autu mladića (30) pronašli kile marihuane i tisuće tableta ecstasyja

PU splitsko-dalmatinska
25.05.2024.
u 14:33

Kako se navodi u priopćenju, jučer su policajci u Splitu na ulici zatekli 30-godišnjaka s drogom u vozilu. Odmah je uhićen i priveden u službene prostorije policije

Splitska je policija uhitila i predala pritvorskom nadzorniku 30-godišnjaka u čijem vozilu je pronađeno više od 13 kilograma marihuane i više od dvije tisuće komada tableta ecstasy, izvijestili su u subotu.

Kako se navodi u priopćenju, jučer su policajci u Splitu na ulici zatekli 30-godišnjaka s drogom u vozilu. Odmah je uhićen i priveden u službene prostorije policije te je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje u sklopu kojeg je utvrđeno da je u vozilu u torbi imao 22 plastične vrećice s marihuanom ukupne težine 13 891 kilograma i dvije plastične vrećice u kojima se nalazilo ukupno 2090 komada tableta ecstasy ukupne težine 855 grama.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju u subotu ujutro predan je pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu za neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 1

ŠT
ŠtoReći
23:45 25.05.2024.

Da i što ako su ga priveli kad mu dlaka s glave neće otići... Dajte vi njemu toliko godina zatvora koliko on ima godina i svaki dan prisilni rad pa manje biti takvih. ovako ko da se djeca igraju igrica,grica, priveli, pustili, ... ma bezz

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije