Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPERACIJA ĐAKOVO

FOTO Velika akcija policije: U Brazilu švercali oružje iz Hrvatske, posao vrijedan 225 milijuna eura

05.12.2023.
u 22:44

Vrijednost oružja procijenjuje se na 225 milijuna eura. Policijska operacija nazvana je "Đakovo" i istraga još uvijek traje

Brazilska policija razotkrila je složenu mrežu ilegalne trgovine vatrenim oružjem u Južnu Ameriku iz Europe, uključujući iz Hrvatske, priopćilo je u utorak brazilsko ministarstvo pravosuđa.

"Tvrtka sa sjedištem u Asunciónu u Paragvaju bila je odgovorna za uvoz tisuća pištolja, pušaka i streljiva nekoliko europskih proizvođača sa sjedištem u Hrvatskoj, Turskoj, Češkoj  i Sloveniji", stoji u priopćenju ministarstva. Uhićeno je više osoba u Paragvaju i Brazilu pod sumnjom da su uvezeno oružje prodavale kriminalcima u Brazilu.

1/9

Vrijednost oružja procijenjuje se na 225 milijuna eura. Policijska operacija nazvana je "Đakovo" i istraga još uvijek traje. Hrvatska policija nije odgovorila na upit Hine za komentarom.

 

VIDEO Policija dovodi Bad Blue Boyse na sud u Ateni

Komentara 3

JR
Jr48
15:57 05.12.2023.

U kojim su ovi šemama dragi Bog zna 🤣

Avatar Behemot
Behemot
13:58 06.12.2023.

Šok i nevjerica.

GO
goodbadugly
07:30 06.12.2023.

Pa hrvatska policija ostala iznenađena i zbunjena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije