Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jurio po sloveniji

FOTO U bijegu se zabio u policijski auto i odbacio ga 50 m

prometna u sloveniji
Foto: GRS Kranj
1/6
03.01.2013.
u 09:36

Udarac je bio tako silovit da se policijsko vozilo odbilo 50 metara. Vozač i policajac teško su ozlijeđeni.

Događaj nalik filmskoj potjeri odigrao se sinoć u Sloveniji – 29-godišnji austrijski državljanin u jurećem je automobilu bježao od policije dok se nije zabio u barikade, prenosi 24ur. U nesreći su teško ozlijeđeni vozač i jedan policajac, a tri policajca prošla su s lakšim ozljedama.

Austrijanca su na autocesti od Kranja do Lesca pokušale zaustaviti čak tri policijske patrole, ali bez uspjeha. Vozač nije reagirao na njihove upute, a tek ga je četvrta uspjela zaustaviti. Nešto prije 1 sat na izlazu za Brezje policija mu je postavila takozvani stinger, traku sa šiljcima. Austrijanac se tada napokon autom probušenih guma zabio u stojeći policijski automobil, a udarac je bio tako silovit da se policijsko vozilo odbilo 50 metara. U autu su ostala zarobljena dvojica policajaca i dva policijska psa, pa su ih morali izvlačiti policajci.

Policija je o incidentu obavijestila suca i državnog odvjetnika koji je došao na mjesto događaja. Na temelju prikupljenih informacija protiv Austrijanca je podnijela kaznenu prijavu nadležnom tužitelju. Autocesta između Radovljice i Lesca bila je zatvorena do 5 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije