Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USRED DANA

VIDEO Tuča iznenadila Međimurce: 'Ne pamtim kad je bilo tuče kao ove godine'

Tuča u Međimurju
Foto: Valentina Golub
1/4
02.04.2024.
u 14:43

U trenutku pisanja ovog teksta, javljaju nam da je u Međimurju upravo počeo i treći današnji val tuče.

Nakon iznadprosječno toplog uskršnjeg vikenda, stanovnike Međimurja danas je iznenadila tuča koja je odjednom zacrnila sunčani utorak. Na fotografijama koje nam je poslala čitateljica možemo vidjeti kako su komadi leda otprilike veličine golf loptica.

- Pada već drugi put u pola sata! Ne pamtim kad je u ožujku i travnju bilo tuče kao ove godine - kaže mještanka Gornjeg Hrašćana.

Portal emeđimurje piše da su mještani zabrinuti zbog mogućih šteta na imovini i usjevima, no unatoč intenzitetu tuče, nema izvještaja o većim štetama ili ozlijeđenim osobama.

U trenutku pisanja ovog teksta, javljaju nam da je u Međimurju upravo počeo i treći današnji val tuče. U selu Trnovcu tuča je pala u tri navrata u roku od samo pola sata.

VIDEO Tuča iznenadila Međimurce

 

Komentara 8

DU
Deleted user
11:39 03.04.2024.

Treba ponovno uvesti obranu od tuče. Ako se ne smiju koristiti rakete treba oblake zasipati iz aviona kao što radi navodno Austrija.

DU
Deleted user
18:48 03.04.2024.

Tako vam i treba. Godinama manipuliraju klimom i još neki ne vjeruju u to. Popušili su pricu o klimatskim promjenama isto kao i lažnu pandemiju.

Avatar Marko
Marko
16:10 02.04.2024.

Ni ja ne pamtim kako je SDP bio dobar kad je pobijedio na izborima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije