Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imotski

FOTO Što se dogodilo? Na dnu presušenog Modrog jezera nastala NLO pojava

Imotski: Ocrtani krugovi na dnu Modrog jezera
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/6
20.10.2020.
u 10:11

Instalacija je nalik na one već viđene po poljima diljem Velike Britanije i u ostatku svijeta, a koje neki pripisuju NLO-ima.

Zanimljiv prizor dočekao je u ponedjeljak posjetitelje Modrog jezera kod Imotskog. Naime, tijekom noći s nedjelje na ponedjeljak na dnu presušenog jezera nastala je neobična instalacija sačinjena od neobičnih krugova povezanih ravnom linijom i neobičnom strelicom.

Instalacija je nalik na one već viđene po poljima diljem Velike Britanije i u ostatku svijeta, a koje neki pripisuju NLO-ima.

Imotski: Ocrtani krugovi na dnu Modrog jezera
1/6

U svakom slučaju, autori su se itekako potrudili da načine ovo djelo koje neće još dugo biti vidljivo posjetiteljima jer su vode iz izvora počele puniti jezero.

Ključne riječi

Komentara 14

KD
KRALJ DMITAR ZVONIMIR_neblok
10:31 20.10.2020.

netko si je dao truda

JE
jesenica
13:02 20.10.2020.

ma radili smo skoro cjelu noč

FA
fajlpz
16:59 20.10.2020.

Ma to so oni naši što su otišli na privremeni rad u svemir.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije