Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKOBOMBA U JEGENIŠU

FOTO Prevrnuti bager danima stoji u jezeru kod Koprivnice: 'Sve smrdi na naftu, što će biti s ribama?'

Foto: facebook
1/3
14.02.2024.
u 17:06

Preko društvenih mrežaao oglasio se zabrinuti građanin. Za sad još i dalje nema službene informacije kako je došlo do prevrtanja i tko je to uradio.

Drugi dan zaredom u jezeru Jegeniš nedaleko od Koprivnice stoji prevrnuti bager koji je potencijalni izvor zagađenja, piše ePodravina Građane brine činjenica da postoji opasnost od zagađenja ekosustava izlijevanjem nafte u jedan od niza jegeniških jezera i bara.

"Mene trenutno zanima ovaj bager, koji je od jučer ujutro u Jegenišu, od poznate firme iz Ludbrega. Čisto me zanima je li itko upoznat kad će se bager izvaditi van i planira li se očistiti voda u Jegenišu. Smrdi po nafti i ulju cijeli Jegeniš. Zanima me i što će biti s ribama koje su u Jegenišu? Hvala", napisao je administrator stranice Šoderica – Podravsko more – Prijatelji šoderaši na Facebooku.

Zasad još nema službenih informacija kada je i kako došlo do prevrtanja bagera i je li u trenutku nesreće radio. Također, čeka se očitovanje i mjerodavnih o mogućoj istrazi.

Foto: facebook

Ključne riječi

Komentara 2

CR
crocro
17:59 14.02.2024.

Razumijem mogućnost prevrtanja bagera, ne razumijem tromost, aljkavost i nezainteresiranost odgovornih na zaštiti okoliša, u ovome slučaju živih bića u jezeru. Nevjerojatno.

Avatar rubinet
rubinet
17:43 14.02.2024.

Istraživačko novinarstvo: novinar nazove inspekciju, policiju, ministarstvo, ribičko društvo, komunalno redarstvo,gradonačelnika, zelenu akciju, prijatelje prirode...i tako dalje....Današnje novinarstvo-ništa od navedenog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije