Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJEM PROŠLE GODINE

FOTO Prepoznajete li ovog muškarca? Traži ga policija zbog slučaja teške krađe

Foto: Istarska policija
1/2
06.03.2024.
u 14:42

Do krađe je došlo 27. prosinca oko 14.30 sati, kada je nepoznati počinitelj otuđio video nadzor iz kamp kućice i 59-godišnjeg Slovenca oštetio za nekoliko stotina eura

Istarska policija objavila je kako trenutno traže muškarca za kojeg smatraju da ima saznanja o teškoj krađi koja se dogodila krajem prošle godine, i to u auto kampu na području Funtane. Uz to su objavili i fotografije muškarca snimljenog tog dana. 

Do krađe je došlo 27. prosinca oko 14.30 sati, kada je nepoznati počinitelj otuđio video nadzor iz kamp kućice i 59-godišnjeg Slovenca oštetio za nekoliko stotina eura. 

- Ukoliko prepoznajete ili imate bilo kakve informacije o osobi s fotografija, obavijestite najbližu policijsku postaju, nazovite broj 192 ili se javite e-mailom na istarska@policija.hr - poručuje policija.

POVEZANI ČLANCI:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije