Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
APEL GRAĐANIMA

FOTO Policija traži ovog muškarca i ženu: Jeste li ih vidjeli?

PU splitsko-dalmatinska
Foto: PU splitsko-dalmatinska
1/5
21.03.2024.
u 11:48

Na fotografijama su osobe za koje se pretpostavlja da raspolažu saznanjima o kaznenom djelu koje se dogodilo u Splitu prošle godine.

Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje kaznenog djela krađe i računalne prijevare koje se dogodilo dana 9. srpnja 2023. godine na području Splita.

Na fotografijama su osobe za koje se pretpostavlja da raspolažu saznanjima o navedenom kaznenom djelu, zbog čega splitska policija poziva građane koji raspolažu informacijama o osobama s fotografije da obavijeste Drugu policijsku postaju Split na telefon 021/ 309-356 i 021/309-357 ili na broj 192.

"Također, građani informacije mogu dostaviti osobno dolaskom u najbližu policijsku postaju ili putem e-mail adrese: splitsko-dalmatinska@policija.hr Informacije se mogu dojaviti i anonimno", piše PU splitsko-dalmatinska.

VEZANI ČLANCI:

GALERIJA Ovo su najduži mostovi u EU, znate li da to u Hrvatskoj nije Pelješki most?

PU splitsko-dalmatinska
1/17

Komentara 2

FD
franjo.durinic
13:45 21.03.2024.

Pa to je sandra benčić i tt-ac

Avatar Castro
Castro
12:56 21.03.2024.

uvijek mi je smijesno kada se pojave slike ljudi koji se kao traze...zato sto kasnije u tekstu pise da je to bilo prije godinu-dvije....pa pobogu, ide li to malo brze... da ste rekli da su prosli tjedan nesto napravili pa se traze a ne, ono prije godinu dana...uzas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije