Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Split

FOTO Pokušavao se parkirati u rikverc pa prešao preko zida i razvalio parking za bicikle

Parking nezgoda u Splitu
Foto: Dalmacija danas
1/2
13.03.2023.
u 21:23

U Splitu se dogodila nesvakidašnja prometna nezgoda. Vozač je u nastojanju da se parkira zadnjim krajem prešao preko betonskog zidića i pao na stupiće

Na parkiralištu kod Fakulteta građevinarstva, arhitekture i geodezije u ulici Matice Hrvatske u Splitu došlo je do neobične nezgode. Vozač je u nastojanju da parkira svoj Renault Clio otišao automobilom previše unatrag, zadnjim krajem prešao preko zidića i trave te se zaustavio na stupićima Next Bike-a, piše Dalmacija Danas. Iznos štete na automobilu i stupićima bit će poznat nakon što se obavi očevid i točna procjena.

Foto: Dalmacija danas

VIDEO: Anketa: Mislite li da je ovo kraj Mamića te kako će se situacija dalje razvijati u Dinamu?

Komentara 1

SF
sfinkter
10:20 14.03.2023.

zrebali bi polagati vozački u zg-u, tad ne bi tako lako dobili vozačku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije