Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBILJEŽENA 22. OBLJETNICA SPECIJALNE JEDINICE POLICIJE MUP-A
Povratak na članak

FOTO Pogledajte vježbu hrvatskih specijalaca

Pripadnici ATJ-a Lučko u Zagrebu pokazali su na obilježavanju 22. obljetnice svoju uvježbanost. Izveli su taktičko-pokaznu vježbu desantiranja iz helikoptera, rješavanje talačke situacije i odbijanje napada na štićenu osobu.

Komentari 2

FE
Felicijen
15:40 07.09.2012.

Svakako je najimpresivnija ona slika s naoružanom djecom a naročito onom curicom s pištoljem. U jednim im medijima pokrivaju lica a u drugima ih slikaju s oružjem, pa makar i lažnim. Svaka čast!

VL
OB
-obrisani-
18:04 07.09.2012.

Za nekoliko intervencija godišnje ovi su vreča bez dna za državni proračun!! Netko u vladi previše gleda američke filmove kada dozvoljava ovu lakrdiju! Ako temelna policija nije sposobna bez ovih privesti kriminalca onda je najbolje da idu pasti ovce

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.