Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
govor na engleskom

FOTO Ovo je 'šalabahter' s kojeg je čitala Ingrid A. Marinović

anticevic
Portal za žene
20.02.2013.
u 17:07

Na YouTubeu se pojavila i obrada u kojoj su taktovi Harlem Shakea spojeni s dijelovima neslavnog govora SDP-ove europromatračice.

Govor SDP-ove europromatračice Ingrid Antičević Marinović u Europskom parlamentu i danas je glavna tema na društvenim mrežama i internetu, a pojavila se i parodija njezina "šalabahtera".

Budući da je Antičević Marinović u Strasbourgu imala natuknice napisane na papiru, na Facebook-profilu Portala za žene pojavila se parodija spomenutog "šalabahtera". Natuknice u njemu napisane su fonetski, a uz dio "pipl mast trast as" piše i "ovo treba naglasiti" uz tri uskličnika.

Na YouTubeu se pak pojavila i obrada u kojoj su taktovi Harlem Shakea spojeni s dijelovima neslavnog govora SDP-ove europromatračice.

>>Ingrid Antičević u Europarlamentu: 'People must trust us! Thank you'

>>Ingrid nije jedina! Pogledajte tko nas je još zabavljao s engleskim...

Komentara 194

BL
BlackKnightCanada
22:41 22.02.2013.

Narod zasluzuje predstavnike, kakve ima. Kada bi par tisuca Hrvata doslo pred sabor i zatrazilo od milanovica, da je smijeni, ili ce ga negdje dobro nalupati, siguran sam, da on ne bi radi nje riskirao svoju kozu. Odletjela bi ona natrag u skolu, da se dalje "obrazuje". No ove price i doskocice , siguran sam, Milanovic cita, da si skrati dosadu. Kako nista ne radi po vas bozji dan treba mu malo razonode i to bas ovi komentari pruzaju.Ovi nasilnici ne razumiju nista do sile. A toga u Hrvatskoj nema. Svi samo kukaju jedan drugome, i od muke popiju zadnju kunu u kaficu u kolu jednakih. Tako se zivi u slobgodi. Ako meni ne vjerujete pitajte crnce, nekdasnje robove u Ameriki.

Avatar deja
deja
22:44 20.02.2013.

Pa kaj nije ona neko vrijeme zivjela u Americi i jos se saznalo da je tamo njen muz koristio sluzbena vozila da vozi djecu u skolu?

Avatar Meggi
Meggi
22:39 20.02.2013.

Od recepcionera se očekuje da govore 2-3 jezika, od konobara također poželjna su bar dva a od hrvatskih političara u europskom parlamentu nijedan?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije