Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaustavila ga ograda

Foto: Ovo je auto koji je probijao granice i policiji bježao 140 km

fabia, slovak  (1)
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/10
Autori: mzr/VLM, es/VLM
22.07.2012.
u 22:55

Je li slovački vozač bio pod utjecajem opijata i druge okolnosti incidenta bit će poznati nakon očevida

Čak 140 kilometara projurio je kroz Hrvatsku 22-godišnji Sloval Michal K. prije nego je izletio s ceste nakon što se bez zaustavljanja probio kroz drugi granični prijelaz!

On je prvo projurio kroz granični prijelaz Goričan, a potom nastavio voziti prema Svetoj Heleni u Škodi slovačkih registarskih oznaka. Vozača 140 kilometara do graničnog prijelaza Bregana nitko nije uspio zaustaviti.

Policajci  su ga pratili u službenim vozilima i davali znakove da se zaustavi što je Slovak ignorirao, te je nastavio obilaznicom u smjeru Bregane.

Kada je došao do graničnog prijelaza Bregana oko 21 sat u nedjelju navečer probio je rampu, okrznuo automobilom pješaka i tri automobila nakon čega je sletio s ceste pa je uhićen i vezan lisičinama.

Je li slovački vozač bio pod utjecajem opijata i druge okolnosti incidenta bit će poznati nakon očevida.

 

Komentara 56

OB
-obrisani-
09:24 23.07.2012.

na šrot!!!

VI
vidum
10:25 23.07.2012.

Što ako nije bio pod utjecajem opijata nego alkohola?

AN
Antiša
08:00 23.07.2012.

Od Goričana do Bregane vozi se 1 sat i 50 minuta. Treba proći jedan ulaz na auto cestu i dvije naplate cestarine. (Možda ima ENC).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije