Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽENA I DVOJICA MUŠKARACA

FOTO Osumnjičeni za ubojstvo mladića (25) u Osijeku privedeni na Županijski sud

Osijek: Privođenje troje osumnjičenih za ubojstvo
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/10
18.10.2023.
u 18:20

Nad tijelom 25-godišnjaka, po nalogu zamjenika županijskog državnog odvjetnika u Osijeku, izvršena je obdukcija u Kliničkom bolničkom centru Osijek na Odjelu za patologiju i sudsku medicinu

Tri osobe osumnjičene za ubojstvo privedene su danas na Županijski sud u Osijeku. Kako je ranije izvijestila Policijska uprava osječko-baranjska, dvojicu muškaraca i jednu ženu sumnjiči se da su tjelesno napali 25-godišnjaka zadavši mu više udaraca rukama i nogama po glavi i tijelu.

"Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika I. policijske postaje Osijek s ispostavom Čepin utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da su 25-godišnjak, 38-godišnjak i 39-godišnjakinja s područja Osijeka počinili kazneno djelo Ubojstvo. Naime, između 16. i 17. listopada u dvorištu stambene zgrade, u Županijskoj ulici u Osijeku počinitelji su tjelesno napali 25-godišnjaka zadavši mu više udaraca rukama i nogama po glavi i tijelu", izvijestila je policija. 

GALERIJA Osijek: Privođenje troje osumnjičenih za ubojstvo

Osijek: Privođenje troje osumnjičenih za ubojstvo
1/10

Na mjestu događaja i nad počiniteljima obavljen je očevid. Nad tijelom 25-godišnjaka, po nalogu zamjenika županijskog državnog odvjetnika u Osijeku, izvršena je obdukcija u Kliničkom bolničkom centru Osijek na Odjelu za patologiju i sudsku medicinu.

Kako je ranije danas poručila policija, nadležnom državnom odvjetništvu podnijete su kaznene prijave dok su počinitelji privedeni pritvorskom nadzorniku.

VEZANI ČLANCI:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije