FOTO Od težačke obitelji do jedne od najvećih kompanija: Kupili bi tele, uvečer zaklali i ujutro svježe prodavali
Ivica Pivac preminuo je jučer nakon što mu je pozlilo na plaži. S dvojicom braće godinama je vodio jednu od najvećih kompanija u Hrvatskoj. Priča obitelji Pivac počinje u Zavojanima, selu desetak kilometara zapadno od Vrgorca i u kojem je njihova rodna kuća, obnovljena, ali u koju više nitko ne dolazi....
Komentari 17
Hvala svima koja je dozvolila da jedemo smrznuto smeće za otpis.
Sad valjda viršle budu kvalitetnije.
PR uradak, istina je malo drugačija.
Znači partizanština, privilegije
Ja sam rijetko u životu jeo janjetinu i teletinu , ali što da jedem. Jedem kao i većina miješano sve, povrće, svinjetina, piletina, itd. standardno što ima. Čemu ta filozofija o prehrani.
U doba mraka bio kapitalist.Kako to??
Najveći uspjeh je došao kad su otkrili da otpadnu piletinu i svinjetinu iz Poljske mogu prodavati siromašnoj stoci sitnog zuba.
Imeni nekako ovaj tekst nije sjeo. Sto 365dias kaze, al ja za razliku od njega jedem meso. Kaze u tekstu "uvece zakolju tele a ujutru ga prodaju". Ja kolko znam na Zapadu nemoze kupit teletinu ni jagnjetinu u velikim prodavnicamaama i sa time se slazem. Mrtvav hladan novinar napise "uvece zakolju tele a ujutru ga prodaju". Boze sacuvaj. I nije novinar kriv, toje stanje pameti od Balkana sve tamo do Japana i juzno sve do juznoafricke republike.
tužno je kad tri generacije svoje bogatstvo grade na UBIJANJU životinja...
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Prijatelj radi u inspekcijskoj kontroli mesnih proizvoda. Pivac sa najviše kontaminiranih uzoraka