Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAO DA JE PADAO SNIJEG...

FOTO Nevjerojatne scene sa Suska, cijeli otok zabijelila tuča: 'Padala je sat vremena, nestalo je struje'

Tuča na Susku
Foto: Neverin.hr
1/3
25.04.2024.
u 09:28

Tuča s kišom padala je od 4 do 5 sati ujutro. Srećom, nije napravila značajniju štetu, no neki mještani ostali su bez struje.

U četvrtak rano ujutro na otoku Susku pale su veće količine tuče. Na fotografijama koje su objavljene na Facebook stranici Neverin može se vidjeti da je tuča u potpunosti prekrila otok i dvorišta su djelovala kao da je padao snijeg. Portal 24sata javlja da je tuča s kišom padala od 4 do 5 sati ujutro. Srećom, nije napravila značajniju štetu, no neki mještani ostali su bez struje, ispričao je čitatelj za 24sata.

Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ) prognozira za četvrtak promjenjivo oblačno vrijeme, ponegdje kišu, najmanje na istoku. U Gorskoj Hrvatskoj susnježica i snijeg, prognoza je DHMZ-a. Na Jadranu pljuskovi praćeni grmljavinom na sjevernom dijelu prijepodne, a na jugu većinom sunčano, mjestimice su mogući kratkotrajni pljuskovi.

U unutrašnjosti ujutro lokalno magla. Vjetar uglavnom slab, na Jadranu ponegdje umjerena bura pa jugozapadnjak i jugo. Najviša dnevna temperatura između 12 i 17 Celzijevih stupnjeva, u gorju malo niža.

VEZANI ČLANCI:

Tuča na Susku
1/3

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije