Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko je ozlijeđeni

FOTO Nebeski jahač koji voli društvo i rizike

'vb53_02'
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/7
11.01.2013.
u 21:17

Na Facebooku napisao da ga inspiriraju Shakira, Tito, N. Tesla i Muhammad Ali.

“Nebeski jahači” (Sky Raiders) ime je koje je 53-godišnji V. B. nadjenuo svom paraglajding klubu iz Gornje Bistre nedaleko od Zagreba, a dobro predstavlja i osobu koja se našla u središtu pozornosti, nakon što su dvije uzastopne noćne detonacije improviziranih eksplozivnih naprava prodrmale i zabrinule sve u Hrvatskoj.

V. B. nije nepoznata osoba, njegovo ime, vidi se i s njegove internetske stranice i biznisa kojim se bavi (letenje paraglajderom u tandemu), znači mnogo u uskom krugu obožavatelja tog i sličnih adrenalinskih sportova u RH i svijetu.

Dosta govori i sam o sebi, kao na Facebooku, primjerice: “Obožavam avanture svake vrste! Uživam u ekstremnim sportovima i u ekstremnim situacijama! Volim ugodno, opušteno i posebno društvo sklono šali i zafrkanciji gotovo svake vrste! Nadasve cijenim ljude neograničena duha čije su granice i ljudske i inteligencije vrlo daleko. Sklon sam svim vrstama rizika i avanturizma, obožavam ekstremne sportove i volim ugodno i veselo društvo! Molim ljude koje ne poznam osobno da ne traže moje prijateljstvo na Faceu jer neće biti odobreno! Osim ako su nam interesi i posao identični! Sve ostale koji ne spadaju u tu kategoriju i ne poznajem, molim da me zaobilaze!”.

Tako sebe predstavlja V. B., a sada će se očito najviše pozornosti pokloniti njegovu stavu da je “sklon svim vrstama rizika i avanturizma”.

>>Susjede: To je simpatičan čovjek s Harley Davidsonom

>>Pročitajte tijek događaja najdramatičnijih 12 sati

>>Strane agencije o eksploziji: 'Zagreb u strahu od terora'

Komentara 113

BA
bandido
22:37 11.01.2013.

Puknut ce pemzije uskoro... nece bit kuna za internet

GU
Gumba017
22:39 11.01.2013.

Covjek izgleda dobro prilagodjen, stvari ga zanimaju, ima prijatelje. Ne vidim njegovu motivaciju, ali vidim novinarsku koja hoce napraviti senzaciju tamo gdje je nema....

Avatar Idler 3
Idler 3
21:22 11.01.2013.

Čim obožava Tita mjesto mu je u Vrapču....al u Bolničkoj b.b. !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije