Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZNEMIRUJUĆE SNIMKE

VIDEO Na suđenju Smiljani Srnec prvi put prikazane jezive fotografije škrinje

Fotografije škrinje za suđenja Smiljani Srnec
Foto: Ivica Beti
1/5
14.05.2020.
u 11:11

Obrana je inzistirala na tome da se prati vremenski tijek kad je koja fotografija snimljena.

Na suđenju Smiljani Srnec, optuženoj da je u ljeto 2000. godine zasad nepoznatim predmetom ubila sestru Jasminu Dominić i tijelo sakrila u zamrzivač u kojem je pronađeno u veljači prošle godine, nakon 19 godina pregledavane su fotografije s očevida u kući u Palovcu. 

VIDEO: Obrana Smiljane Srnec: "Nisam kriva! Nikome od svoje obitelji ne bi naudila nikako."

Na jednoj se fotografiji vidi škrinja u hodniku pokraj stubišta. Prikazane su i fotografije soba u kući u Novoj ulici u Palovcu, snimljene tijekom očevida u veljači prošle godine.

Na jednoj se fotografiji vidi škrinja s podignutim poklopcem. Na njoj je kao godina proizvodnje navedena 1987., a proizvođač je tvrtka Rade Končar. Obrana je inzistirala da se prati vremenski tijek kad je koja fotografija snimljena.

Video: Suđenje Smiljani Srnec

Smiljana je danas na suđenju odlučila sama iznijeti obranu. – Želim reći da nisam kriva, nisam ubila svoju sestru! rekla je. Nedostaje joj, bile su u dobrim odnosima, pomagale su si. – Voljela sam je i uvijek ću je voljeti – rekla je kroz suze.

Video: Srnec iznijela obranu: "Želim reći da nisam kriva, nisam ubila svoju sestru!"


 
Ključne riječi

Komentara 14

KO
Kopreinitz
13:26 14.05.2020.

Kqaj je tu jezivo na tim snimkama, plasticna vreca u skrinji, vise detalja se ne vidi.

DU
Deleted user
16:48 14.05.2020.

Po ovom što sam pročitao, treba uhapsiti cijelu obitelj. Svi su znali šta je u škrinji, jer je nemoguće da baš niko nije postavio pitanje zašto kištra radi , a niko je ne otvara. Možda ona i nije ubiula sestru,, al sigurno zna tko je. i ona i cijela obitelj.

PO
polymere
16:26 14.05.2020.

tko zna što se zapravo dogodilo. pola te familije mulja i laže, ne samo ova optužena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije