Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLOČIN KOD GOSPIĆA

FOTO Muškarac koji je izbo ženu i njenog prijatelja doveden na ispitivanje: Skrivao je lice

Karlovac: Privođenje muškarca koji je nožem izbo suprugu i prijatelja
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/11
24.08.2022.
u 10:45

Muškarac je prošog tjedna uhićen zbog nasilja nad suprugom, ali je pušten samo uz zabranu približavanja.

Muškarac (36) koji je nožem koji je u gospićkom naselju Jasikovac izbor svoju ženu i njezinog prijatelja priveden je na ispitivanje u Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu.

Do napada je došlo u ponedjeljak oko 17 sati kada je muškarac ušao u kuću u kojoj živi sa suprugom i tamo napao nju i mladića. Nakon što ih je izbo nožem dao se u bijeg. Policija ga je pronašla zabarikadiranog u lovačkom domu kraj Gospića. Nakon dugih pregovora predao se kasno navečer.

Supruga i mladić teško su ozlijeđeni u tom napadu te su ih s po život opasnim ozljedama prevezli u bolnicu.

Muškarac je prošlog tjedna uhićen zbog nasilja nad suprugom, ali je pušten samo uz zabranu približavanja.

Ključne riječi

Komentara 16

DU
Deleted user
11:25 24.08.2022.

Treba biti objektivan, ne kao naši mediji. Svakako treba osuditi nasilje i pokušaj ubojstva. To će učiniti pravosuđe ali treba osuditi i suprugu. Ako je nezadovoljna trebala je tražiti razvod i iseliti se s ljubavnikom iz kuće.

ZA
zagabria8
11:47 24.08.2022.

Preljub nikada nije dobra stvar ali kakav to mora biti mentalni sklop da izbode majku svoje djece. Ne zbog sebe ni zbog suproge nego zbog djece, kakaav će im to život biti sa ovim saznanjem. Ego balkanskog muškarca je nepodnošljiv čudim se da se naše žene još uopće žene za balkance. Realna je šansa da će biti prebijene, zlostavljane ili još gore.

DU
Deleted user
13:10 24.08.2022.

Ne znam povjest cijele priče, ali ako taj lik nije bio sposoban zadržati ženu uz sebe, onako kako se žena zadržava, onda bi mu bolje bilo da je pogledao sebe u ogledalo, i ako je več odlučio negoga nožem bosti,, da je izbo sebe. Najlakše je za svoje vlastite propuste i greške kriviti uvijek nekog drugog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije