Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavili fotografije

FOTO Jeste li ih vidjeli? Policija treba vašu pomoć

Policija traži dvije osobe
Foto: PU splitsko-dalmatinska
1/2
29.12.2023.
u 12:44

Splitska policija objavila je fotografije dvije osobe za koje sumnja da imaju saznanja o krađi koja se dogodila 27. kolovoza 2023. godine u trgovačkom centru na području Splita. Traže pomoć građana.

Policijski službenici PU splitsko-dalmatinske provode kriminalističko istraživanje kaznenog djela krađe koje se dogodilo dana 27. kolovoza 2023., u trgovačkom centru na području Splita. Objavili su dvije fotografije te trebaju pomoć građana. 

'Na fotografijama su osobe za koje se pretpostavlja da raspolažu saznanjima o navedenom kaznenom djelu radi čega pozivamo građane koji raspolažu informacijama o osobama s fotografije da obavijeste Prvu policijsku postaju Split na telefon 021/ 504-510, 021/ 504-511 ili na broj 192. 

VEZANI ČLANCI 

Također, građani informacije mogu dostaviti osobno dolaskom u najbližu policijsku postaju ili putem e-mail adrese: splitsko-dalmatinska@policija.hr 

Informacije se mogu dojaviti i anonimno', pišu iz policije. 

VIDEO Sudski vještak Gvozdanović o ubojstvu u Velikoj Gorici

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Barba
Barba
13:03 29.12.2023.

Super ste unaprijedili aplikaciju. Ne može se povećati slika, a slova su vam kao u uvozničkih deklaracija u Mulleru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije