Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUMNJA SE NA OLIGARHE
Povratak na članak

FOTO Ispaljena salva metaka na auto savjetnika ukrajinskog predsjednika, ranjen vozač

Ukrajinski parlament treba ovaj tjedan raspravljati o predsjedničkom zakonu kojim se želi smanjiti utjecaj oligarha.

Komentari 7

YE
yelloman
13:32 22.09.2021.

Za ovo je odgovoran proruski oligarh Viktor Medvedchuk koji se trenutno nalazi u kućnom pritvoru u Kijevu. Medvedchuk je prijatelj od Putina i veze ih kumstvo njegovoj kćeri. Njegova stranka je konstantno podkopava sigurnost u Ukrajini.

VL
MA
Marsi
22:50 22.09.2021.

Zelenskij je toliko Ukrajinac koliko je bio Porosenko...

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
13:24 22.09.2021.

To je uprooastena tako bogta zemlja.zpostala najgora u Europi, a bila naj razvijenija republika u SSSR Pod Janukovicem omali 500 eura sad dvista eura placu strava.Tako je kad vas nahuskaju protiv brace rusa..A jedni i drugi isti i sestra Bjelorusija.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
14:29 22.09.2021.

Volumen ti pojma nemas di se nalazis.UA nema ni dvista eura place. Preko cetri mijuna radi ih ovdje u Rusiji..Propast dvadeset i pet god nisu nista pravili na Krimu pa narod glasova .Rusi im povecali tri put placu napravili Krimski most puteve bolnice skole. Doveli im v odu koju su ,,Ukrainci iskljucili.Sad kosta tisucu dolsra skoro tisucni kubni metar plina a oni za kave nemaju taku zemlju osiromasit.Da vidis kako Njemci slave plinovof Sjeverni tok Angela Merkel otvorila flasu sampsnjca i slavi sa Vladimirom znam da ti je teskko.Eno u Engleskoj nema plin trgovine polu prazne poceli kopat ugalj. Opet ce US i Rus zajedno bit vec im je sestra Bjelorusija pristupila. Nisu trebali cackat mecku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.