Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zastrašujuće

FOTO Evo zašto ne treba ni razmišljati o uzimanju droga!

Ovisnici (1)
Foto: Multnomah County Sheriff's Office
1/9
13.01.2013.
u 18:06

Policija u Oregonu objavila je otografije ovisnika o metamfetaminu čiji se izgled u samo nekoliko mjeseci korištenja drastično promijenio

Koliko uživanje u drogama može utjecati na čovjekov život, ali i sam izgled svima je već poznato, no policija u regiji Multnomah u američkoj saveznoj državi Oregon, odlučila je svoje građane još više uvjeriti u to da nikada niti ne pomisle uzeti neko od opojnih sredstava.

Objavili su, naime, fotografije ovisnika o metamfetaminu čiji se izgled u samo nekoliko mjeseci korištenja drastično promijenio. Droga im je doslovno uništila lice i izgledaju neprepoznatljivo.

Policija je fotografije objavila u sklopu projekta \'Faces of Meth\', piše Daily Mail.

– \'Faces of Meth\' obišla su svijeta i kod ljudi su izazvala gađenje. Željeli smo djeci pokazati da i samo uzimanje marihuane može dovesti do ovoga jer nakon marihuane često se eksperimentira i s drugim drogama – rekao je zamjenik šerifa Bret King.

>> Ovisnici dali sinu (2) metadon da se smiri, optuženi za ubojstvo

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
18:48 13.01.2013.

Slazem se. Ovo treba pokazivati klincima u skoli. Zastrasujuce.

NO
NoseyCat
18:40 13.01.2013.

I ovakve slike trebaju biti dio zdravstvenog odgoja u školama.

MA
marinkomarinko
08:04 14.01.2013.

evo kuda idu razvijene zapadne demokracije - to nas čeka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije