Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strašne posljedice

FOTO Čazmanski fotograf snimio dolazak oluje: 'Ovo je čudovište koje nas je napalo'

Oluja pred dolazak u Čazmu
Foto: Davor Kirin-Photography
1/3
16.09.2022.
u 13:16

U Čazmi su ozlijeđene dvije osobe, djevojčica od petnaest godina, koja se nalazi na operaciji kompliciranog prijeloma natkoljenične kosti u Klaićevoj bolnici u Zagrebu, te muškarac koji je jutros pao s krova i nalazi se u bolnici u Bjelovaru

Obilna kiša i olujni vjetar koji su u četvrtak popodne pogodili veći dio kontinentalne Hrvatske, naročito područje Čazme, prouzročili su velike štete, a u sanaciji nevremena angažirano je oko 400 vatrogasca sa 118 vozila, izvijestili su u petak iz Hrvatske vatrogasne zajednice.

U Čazmi su ozlijeđene dvije osobe, djevojčica od petnaest godina, koja se nalazi na operaciji kompliciranog prijeloma natkoljenične kosti u Klaićevoj bolnici u Zagrebu, te muškarac koji je jutros pao s krova i nalazi se u bolnici u Bjelovaru. Ima ozlijede bubrega, ali je stabilno.

Lokalne vlasti upozoravaju ljude da ne pokušavaju sami sanirati štetu. Krovišta su skliska i opasna

Oluju koja je u četvrtak poslijepodne zahvatila Čazmu i iza sebe ostavila brojne ljude bez krova nad glavom, a mjesto bez struje, snimio je poznati čazmanski fotograf Davor Kirin. Fotografije ostavljaju bez teksta. 

Nestabilno vrijeme pratit će nas i u danima koji slijede, a za danas su izdana i upozorenja za cijelu Hrvatsku. Prema prognozi DHMZ-a, u unutrašnjosti će biti pretežno, a na većem dijelu Jadrana promjenljivo oblačno, uz povremenu kišu, mjestimice i grmljavinu. Ponegdje su moguće obilnije oborine uz izražene pljuskove, a osobito na Jadranu i lokalni neverini.

Video: Snažno nevrijeme poharalo Hrvatsku

 

Ključne riječi

Komentara 3

BI
Binkić
14:40 16.09.2022.

Odlične fotografije ujedno i pomalo sablasno.bravo.

RA
razvaljujem
16:52 16.09.2022.

Tak vam je to kad se zamjerate cigicima. Opasna je ta ciganska magija, moze svasta da privuce.

PO
Poskok
14:07 16.09.2022.

zašto se neiskopaju rupe (jezera) pa da ljeti imamo vode za natapanje,apsurd je što se kod nas radi?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije