Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prada, Gucci, Louis Vuitton

FOTO Carina zaustavila kombi na autocesti, bio je pun krivotvorenih torbica poznatih marki

Foto: Carinska uprava
1/5
24.05.2024.
u 07:34

Protiv prekršitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu dok će se pronađena krivotvorena roba oduzeti - stoji u priopćenju.

Carinski službenici zaustavili su u ponedjeljak kombi na autocesti A1 te su nakon pregleda pronašli tri kartonske kutije u kojima su bile krivotvorene torbice poznatih marki. Ukupno su pronašli 305 komada.

- Carinski službenici Službe za mobilne jedinice Zagreb zaustavili na autocesti kombi vozilo u prijevozu 305 komada krivotvorenih torbica. Ovlašteni carinski službenici Područne jedinice - Službe za mobilne jedinice Zagreb 20. svibnja 2024. godine provodeći pojačane mjere nadzora na autocesti A1 izvršili su kontrolu kombi vozila hrvatskih registarskih oznaka kojim je upravljao državljanin Republike Hrvatske.

Pregledom kombi vozila, uz drugu robu koja je imala dokumentaciju pronađene su i tri kartonske kutije bez dokumentacije u kojima se pronašlo 305 komada ženskih torbica raznih poznatih robnih marki (Prada, YSL, Michael Kors, Gucci, Louis Vuitton i dr). Protiv prekršitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu dok će se pronađena krivotvorena roba oduzeti - stoji u priopćenju.   

VEZANI ČLANCI

Ključne riječi

Komentara 4

DE
Dex
08:12 24.05.2024.

Modni mačak na aparatima jer su mu zaplijenili torbice

SK
SkvikiZg
09:33 24.05.2024.

Nek malo pročešljaju sajmište u Samoboru, Trešnjevački plac i Hrelić.

Avatar utunelu
utunelu
08:07 24.05.2024.

iskreno briga me imam susjedu vozi od 17 .000 eura novi ne radi nigdje a nije nikada ni radila zanima me kako je to moguće? Ne zanima vas, pa tako ni mene i vas ulov torbica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije