Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi broj

Forum donosi: Ministar za ulaganja najviše ulaže u sebe

forum
VL
13.10.2011.
u 14:04

Milošević na državnom zemljištu razvija privatni projekt čiji će prihodi premašivati milijardu eura.

Novi Forum otkriva aferu Cargo: potpredsjednik Vlade Domagoj Milošević na državnom zemljištu razvija privatni projekt čiji će prihodi premašivati milijardu eura! Milošević je Forumu potvrdio da je suvlasnik tvrtke Cargo centar Zagreb, nositelja gradnje distributivnog centra u Dugom Selu, vrijednog čak 230 milijuna eura. Vicepremijer zadužen za investicije partner je Hrvatskim željeznicama u tom poslu čija vrijednost premašuje ukupnu vrijednost svih stranih ulaganja u Hrvatsku 2010. godine!

U novom Forumu, od sutra na svim kioscima, pročitajte planove Kukuriku koalicije za vladu u dvije faze i sastav Milanovićeva kabineta nakon pobjede na izborima. Otkrivamo i kako teče kadroviranje za ključna mjesta u državi, pa bi tako Rohatinskog u HNB-u trebao zamijeniti njegov zamjenik Boris Vujčić, carinu bi trebao preuzeti Riječanin Jure Bajić, a HEP Ivica Vrdoljak iz Osijeka.

Političari naših vodećih stranaka Forumu su, uoči subotnjih prosvjeda u svijetu i Hrvatskoj, priznali da su promjene ekonomskog modela nužne, a da je ovakav kapitalizam potrošen. U tjedniku pročitajte intervjue s Miroslavom Radmanom, Igorom Mandićem i Mikijem Manojlovićem, gostujuće kolumne Petera Galbraitha i Predraga Matvejevića uz naše stalne autore Jasminu Popović, Srećka Horvata, Sašu Pekeča, Đelu Hadžiselimovića, Igora Flaka, Edija Jurkovića....

Sve o aferi Cargo čitajte u novom Forumu koji je sutra na svim kioscima.

Komentara 20

DU
Deleted user
23:15 13.10.2011.

Sada sam dosao sa online stranice Vjesnika. Boze moj koja razlika u novinarskim sposobnostima, informiranosti, neutralnosti, uljudjenosti. Ma tu leze svjetlosne godine izmedju.

AU
autoritet
14:57 13.10.2011.

Forum je najveće razočaranje. Najavljen kao ozbiljne novine, baš sam se veselio, a kad ono još jedno trač + jugosfera glasilo. Najavljujem gašenje unutar 2 mjeseca.

MI
miso
20:42 13.10.2011.

Ima li išta što su HDZ-ovci samo pogledali a da im se ruke nisu odmah uprljale?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije