Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMET Dvije osobe smrtno stradale u stravičnoj nesreći kraj Gospića

Fordom se zabili u bagrem i poginuli

27.12.2008.
u 19:29

GOSPIĆ – Dvije osobe poginule su u stravičnoj nesreći koja se dogodila u petak poslije 18 sati na ravnom dijelu ceste između Gospića i Bilaja. “Ford escortom” u pravcu Gospića upravljao je I. Š. (53), a suvozač je bio M. A. (50). Izlaskom iz blagog lijevog zavoja po suhom kolniku na ravnom dijelu ceste zbog neprilagođene brzine automobil je prešao na lijevu 
stranu ceste i produžio u njivu. U tome predjelu, Gospićanima znanom kao Visoko brdo, automobil se zabio u šumarak bagrema i prevrnuo, što je bilo kobno za vozača i suvozača.

Od siline udarca jedan bagrem je iščupan s korijenjem iz zemlje, a nekoliko stabala je slomljeno. – Da su imali bolji automobil mogli su ovo sve skašiti, a ne ovako završiti – komentirao je jedan Gospićanin danas na mjestu nesreće, promatrajući razbacane dijelove automobila te polomljene bagreme.

Ovo je jedna u nizu nesreća koje su se dogodile na nekoliko kilometara državne ceste između Gospića i Gračaca. Budući da cesta ide sredinom Ličkog polja, poprilično je ravna, što vozače ‘navlači’ na dodavanje gasa. Prije nekoliko mjeseci samo kilometar bliže Bilaju pijani vozač usmrtio je dva pješaka. Prošle godine gotovo na istom poginuo je traktorist.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije