Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stravičan zločin

Florida: Majka ubila svoje četvero djece pa presudila i sebi

Florida, majka ubila djecu (1)
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
15.05.2012.
u 19:56

Pomahnitala žena (33) ubila je dvije kćeri u dobi od 17 i 13 godina te dva sina stara 15 i 12 godina

Stravičan zločin dogodio se danas na Floridi. Tanya Thomas (33) ubila je svoje četvero djece te je na kraju presudila i sebi, javlja Florida Today.

Stravičan zločin dogodio se u gradu Port St. John oko 5 ujutro po lokalnom vremenu. Žena je prvo ranila troje djece koja su iz obiteljske kuće počela bježati prema susjedima, no onda ih je pozvala da se vrate. Kada su se vratili u kuću, sve ih je ubila, a potom je i sebi oduzela život.

Ubila je dvije kćeri, stare 17 i 13 godina, te dva sina u dobi od 15 i 12 godina.

Prema priči susjeda, 33-godišnjakinja je djelovala mirno. Kada su djeca počela bježati iz kuće, izašla je pred vrata i pozvala ih da se vrate, a oni su to i učinili.

Troje djece pronađeno je mrtvo u kući, a tijelo najstarije kćeri policija je pronašla u dvorištu. Policiju su pozvali susjedi koji su čuli pucnjavu, no već je bilo kasno. Policija je prvo naišla na mrtvo tijelo najstarije kćeri, a zatim su čuli pucnjavu. Kada su ušli u kuću, pronašli su tijela još troje djece te majke. Motiv ubojstva još se ne zna.

Jedna od susjeda ispričala je policiji kako je dobila SMS-poruku od 33-godišnjakinje oko tri ujutro u kojoj joj je napisala da želi biti kremirana zajedno sa svojom djecom.

Komentara 6

OB
-obrisani-
20:15 15.05.2012.

ona ima 33 godine a najstarija kcer 17, pa kad je ostala trudna sa 15???????? ovdje nesto ne stima jer pise: najprije ih je ranila pa su onda ranjena djeca bjezala, ona ih je pozvala natrag (a bjezali su od nje jer su bili ranjeni) i sve ih pobila?????????? sumnjam da se neko vraca ubici koji hoce da ga ubije-na zalost tocno je da ih je sve pobila

Avatar billybull
billybull
23:14 15.05.2012.

gregor, gregor...mi hrvati velimo ubojica, ne ubica...no ne mislim da si srbin, nego je to poslijedica velikog bleka i komandanta marka...pripazi na te sitnice....kaj se tice clanka, rijec je o crncima, ovisnicima o crack-u...nista neobicno za tu populaciju...

Avatar billybull
billybull
23:15 15.05.2012.

uz put, zaista rijetko koja crnkinja od 15-ak godina (bar tu na jugu) nema djece...zalosno, ali istinito...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije